BRANSJER VI LEVERER TIL
Eksempler på bruksområder for avrimingselementer: Frysedisker, klimaanlegg, kompressorer, utendørs m.m. Vi har avrimingselementer i halvfabrikat på lager for raskere levering. Avrimingselementene kan også produseres i andre varianter i henhold til kundespesifikasjon.
Materiale | Rustfritt stål: |
Dimensjon | Ø 6.4, 8.5, 14 mm |
Innfesting | Feste i objektet |
Tilkoblinger | Vulkanisert forslutning – oljebestandig kabel |
Utførelser | Én eller to effekter/elementer |
Annet | Forslutning: Vulkanisert forslutning, koplingsboks |
Vulkaniserte rørelementer
Velegnet til avriming av kjøleanlegg
Vulkanisert tilkopling
Rørelementene kan vulkaniseres med gummikabel. Temperaturen på tilkoplingsendene bør ikke overstige 60 °C. Utførelsen passer til f.eks. avriming av kjøleanlegg.
Dryppskålelementer
For å framskynde fordamping av kondensvann
Dryppskålelementer
Dryppskålelementer brukes til å framskynde fordampingen av kondensvann fra for eksempel kjøle- og fryseapparater. De består av Backers rørelement i rustfritt stål og en tett tilkopling, som oftest i form av en vulkanisert forslutning. Dryppskålelementer kan leveres for tilkopling i én eller begge ender av elementet. Elementet bøyes for å passe til det aktuelle bruksområdet.
Innstikkskolber
For å motvirke isdannelse
Innstikkskolber
Innstikkskolber brukes til å motvirke isdannelse og tine opp is i blant annet kjøle- og fryseapparater, klimaanlegg, kompressorer og diverse utendørsanlegg. De består av Backers rørelement i rustfritt stål og en tett tilkopling, som oftest i form av en vulkanisert forslutning. Innstikkskolben kan fås for tilkopling i én eller begge ender av elementet. Flere elementer kan koples sammen ved hjelp av kabler og tette tilkoplinger.
Standardelement avriming
Type TP
Standardelement type TP:
Effekt fra 650 W til 2000 W
Spenning 230 V, 400 V eller 440 V
Innstikkslengde fra 350 mm til 2750 mm
NORSKE BACKER AS · JOSTEIN SVENHEIMS VEG 8-10 · NO-2212 KONGSVINGER · TEL. +4762828828
SALG/FORESPØRSEL: [email protected] · FAKTURAADRESSE: [email protected]