KOMPETANSE

– Våre kunnskaper blir din suksess

Dra nytte av 70 års erfaring

Våre oppvarmingsprodukter gir høy merverdi og kombinert med måle- og styreanordninger får du komplette, intelligente løsninger. Fortell oss om dine ideer eller utfordringer, så hjelper vi deg med å finne den optimale løsningen for deg. I tillegg til å svare på spørsmålene dine, kan våre ingeniører ta hånd om hele produktutviklings- og testprosessen med bruk av avanserte tekniske verktøy og laboratorier. Med vår omfattende erfaring, kompetanse, kvalitet og service får du garantert suksess. Vårt mål er å ikke bare være en leverandør, vi vil bli din partner.

 

Sammen får vi det til å skje!

 

Expertise Ide Spesifikasjon Utvikling Testing Løsning Godkjenning Produksjon Frakt

Bærekraft i hvert steg

KVALITET, MILJØ OG BÆREKRAFT

Vi har en helhetlig tilnærming til miljø, og det vises tydelig i hele organisasjonen vår. Trenden går mot et mer energieffektivt system. Det har gitt oss et større marked å agere på, siden løsningene våre ofte er innebygd i et sluttprodukt. Økt bruk av elmotorer i stedet for hydraulikksystemer genererer også et økt behov for motstand. Vi har et omfattende utvalg av motstand og styrefunksjoner, som reduserer elmotorens energiforbruk betydelig. Vår varmepumpeteknologi kan også brukes på flere områder, og den reduserer energiforbruket drastisk sammenlignet med mer tradisjonelle teknologier.

 

Sammen for en mer bærekraftig framtid!

IDÈ

Kunder kommer ofte til oss enten fordi de har en idé til et nytt prosjekt eller en ny løsning, fordi de har behov for vår kompetanse eller fordi de ønsker å opprette et nytt partnerskap med oss. Det er vi glade for, og vi deler mer enn gjerne anleggene, erfaringen og kompetansen vår med kundene tidlig i prosessen. Jo tidligere vi kommer inn i et prosjekt, jo bedre kan vi sikre at viktige områder optimeres, som valg av materialer, komponenter, teknologi, temperaturstyring, energiforbruk, bærekraft, kostnadseffektivitet og samsvar med alle gjeldende lover, forskrifter og standarder.

SPESIFIKASJON

Som partner vil du merke hvor hardt vi anstrenger oss for at du skal føle deg trygg og få avlastning i arbeidet ditt. Derfor tilbyr vi alltid de ressursene og den kompetansen som sikrer at bestemte løsninger eller prosjekter oppfyller applikasjonsspesifikke ønsker og krav, lover og forskrifter og offentlige standarder for spesifikke sektorer eller land. Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom det er noe du lurer på.

 

Vi har erfaringen og kunnskapen du trenger!

UTVIKLING

Med nærmere 70 års erfaring i bransjen vet vi hva som fungerer og hva som ikke gjør det. Vi lener oss imidlertid ikke bare på gamle meritter. Vi utvikler oss kontinuerlig – både alene og sammen med kundene våre – ved hjelp av forskning og en utrettelig ambisjon om å optimere våre teknologier og løsninger.

 

Det er sånn man lykkes!

Testing
TESTING

Som en del av forskningen vår, og naturligvis som et naturlig steg i spesifikke prosjekter, gjennomfører vi kontinuerlig tester i våre avanserte laboratorier. På den måten kan vi ikke bare korte ned ledetidene, men også senke kostnadene for kundene våre.

YTELSE

 • Temperatur og måling
 • Interne tester
 • Termisk avbildning
 • Kjølerom (-25 °C)
 • Støytester
 • Fuktkammere
 • Livssyklustester
 • Vindtunneltester
 • Test av motstandseffekt
 • Korrosjonstester (langvarig eksponering)
 • Elektriske tester opptil 24 KV AC
 • Andre tester utføres av eksterne leverandører

DESIGN

 • Pro Engineer 3d-CAD
 • Røntgenutstyr
 • PDMLink / produkthåndtering osv.
 • FloEFD™ - termisk simulering / strømingssimulering PTC MECHANICA - termisk analyse og spenningsanalyse

 

LØSNING

Ideer, spesifikasjoner, forskning, utvikling og tester

– alt i én løsning!

 

Approval
GODKJENNING

Når vi har presentert en løsning for deg, og du har godkjent den, hjelper vi gjerne til med å få prosessen til å fungere optimalt og innhente alle nødvendige, formelle godkjenninger og sertifiseringer. I tillegg til omfattende erfaring og juridisk kompetanse har vi et stort kontaktnettverk og eksterne kontakter som gjerne bistår deg – på fire kontinenter!

Manufactoring
PRODUKSJON

Norske Backer har rundt tretti produksjonsanlegg på fire kontinenter. Takket være lokal produksjon kan vi levere med korte ledetider. Med global tilstedeværelse i en rekke land og dermed også ulike valutaer er vi i tillegg svært fleksible når det gjelder å optimere produksjonskostnadene og tilpasse oss utviklingen på valutamarkedene. Kontinuerlige forbedringer i produksjonseffektivitet samt produkt- og tjenestekvalitet er svært viktig i organisasjonen vår. Det oppnår vi gjennom investeringsprogrammer, som for eksempel automasjon og “lean production”, der det gjennomføres produksjonstester kontinuerlig og 100 % av alle produkter testes og måles før frakt. Med vår ledende posisjon og geografiske tilstedeværelse på produksjon, kan vi distribuere produktene våre til både sluttprodusenter (OEM) og bransjekunder som en kostnadseffektiv og kundeorientert partner i verdensklasse med en miljøvennlig profil.

Shipping
FRAKT

Norske Backer tilbyr en rekke logistikkløsninger og har en fleksibel og kundeorientert innstilling, som gjør at vi kan leve opp til våre kunders krav og behov. Når det gjelder kontrakter og avtaler, henviser vi til og følger Incoterms 2010. Vi kan også tilby kundetilpassede løsninger for pakking og levering, for å gjøre det enklere for våre kunder og påvirke miljøet så lite som mulig. Vi kan til og med tilby lagerlokaler ved behov.

 

– Vi tar din suksess på alvor!

NORSKE BACKER AS · JOSTEIN SVENHEIMS VEG 8-10 · NO-2212 KONGSVINGER · TEL. +4762828828
SALG/FORESPØRSEL: [email protected] · FAKTURAADRESSE: [email protected]

2021 Backer AS | All rights reserved